MiCor™ A100 - draagbare ECG-recorder

Unieke polsband met ingebouwde ECG-sensor met medische nauwkeurigheid. Houd je hartfunctie moeiteloos in de gaten, waar en wanneer dan ook.

De draagbare MiCor™ A100 ECG-recorder is een eenvoudig te gebruiken elektrocardiografische polsband die ECG-metingen van je hartritme met medische nauwkeurigheid registreert en opslaat. Als je symptomen hebt die wijzen op mogelijke geleidingsstoornissen van het hart, is de MiCor voor jou de perfecte oplossing. Druk gedurende 30 seconden op de ECG-sensor om je hartslag te laten meten. Deze gegevens worden opgeslagen in het interne geheugen, zodat ze op een later tijdstip kunnen worden geanalyseerd door je zorgverlener.

Deze grensverleggende technologie maakt het mogelijk om je hartritme moeiteloos thuis in de gaten te houden, zonder dat dit ten koste gaat van je bewegingsvrijheid. Je kunt rustig een douche nemen, autorijden of sporten terwijl de polsband je hartslag bijhoudt. Dus in tegenstelling tot de meeste traditionele meetmethodes, met een Holter-monitor en elektroden op je lichaam, meet deze polsband je werkelijke hartfunctie, waar en wanneer dan ook.

Aangezien de meeste holter monitoren en elektroden metingen het niet toestaan om activiteiten te doen die de hartslag kan beïnvloeden, is mogelijk om met deze innovatieve polsband hartritmestoornissen en andere symptomen van hartproblemen sneller op te sporen. Gebruik ervan zal wachttijden verkorten en daardoor resulteren in betere en eerdere behandeling aan je belangrijkste orgaan in het lichaam; het hart.

Op het apparaat worden 30 zogenaamde “ECG-gegevenssets” (30 seconden per set) opgenomen, met vermelding van de datum en de tijd. Bij synchronisatie via je app wordt de informatie van het apparaat naar de app overgebracht met behulp van Bluetooth® Low Energy (BLE 4.0). In de app wordt van elke opname een elektrocardiogram weergegeven, dat je moeiteloos kunt afdrukken of mailen om te laten zien aan je zorgverlener of cardioloog, die de gegevens kan analyseren en een diagnose kan stellen.

De stijlvolle polsband is eenvoudig te gebruiken, lichtgewicht en comfortabel om te dragen. Daarnaast doet het apparaat dienst als activiteitstracker, waarmee je je stappen kunt tellen, je slaap kunt analyseren en kunt zien hoeveel calorieën je verbrandt.

De volgende gebruikers wordt het gebruik van het apparaat ontraden:
• Gebruikers met een pacemaker
• Gebruikers met een defibrillator